Om meg

Hei og velkommen,

Jeg er Yasmine

Spirituell lærer og coach. En av mine ekspertise er å jobbe med kvinner og kvinnelige temaer på tre språk: Norsk, Spansk og Engelsk.

Jeg hjelper deg å designe ditt liv, ved å veilede deg til å strukturere dine ideer og drømmer, så du gjør dem til virkelighet.

Jeg er opprinnelig fra Venezuela men har levd i Norge siden 1988.

Når jeg jobbet som sykepleier på sykehuset, savnet jeg det holistisk synspunkt, jeg følte at vi reparerte kroppen, en fantastisk oppgave, men hvem reparerte sjelen?

Vi vet i dag at sjel og kropp er lenket sammen.

img_0576

Dette var grunnen til at jeg i 2005 etter en arbeidsulykke som raserte mitt liv,  var jeg nødt til å lete etter alternative løsninger, hvis jeg skulle overleve.

Dette var begynnelsen av den mest fascinerende reisen i mitt liv. Om hvordan jeg fikk livet  mitt tilbake.

I mer en 14 år, har jeg studert og fordypet meg i diverse områder av alternativ medisin, fra soneterapi og klassisk massasje til healing og coaching.

I dag hjelper jeg mennesker til å finne sine egene livs behov, og veilede dem i å få mening i livet, med de samme gode verktøyene jeg brukte for å designe livet mitt.

I min praksis kombinere jeg det beste av min kunnskap og erfaring etter alle disse  årene med utdanning og kamp som i dag er bak meg. For å gi deg all den hjelpen du trenger for å nå dine mål

Sted: Grønnsetveien 8, 3090 Hof

Tlf. 46422329 , e-mail: Post.rengbue.helseogterapi@gmail.com