I dagens samfunn forventes det ofte at kvinner skal vise omsorg for andre mennesker, være aktiv på jobb, suksess i karriere, være tilstede i barnas liv, ha et lykkelig parforhold, et hjem som skinner, et perfekt utseende, trene, spise sunt og holde deg oppdatert på siste mote.

Hvordan bremse en stressende og hurtiggående karusell?

…slik at du kan ta styringen tilbake over ditt liv, få mer livsglede i hverdagen, øke din selvtillit og redusere ditt stressnivå!

Samtidig som du er en del av det moderne samfunnet og tilpasser deg dette, slik at du kan leve med god fysisk og mental helse, ha et godt forhold til deg selv og få balanse i hverdagen til tross for det økende presset fra omverdenen.  

Statistikken viser at kvinner blir mer påvirket av å leve i et stressende samfunn, og desto viktigere er det å være klar over de underliggende årsakene til dette og hvordan det påvirker deg!

«Kvinner blir sjeldnere rammet av infeksjonssykdommer, men til gjengjeld er 80% av individene med autoimmune sykdommer kvinner» – Tidsskriftet, den norske legeforening.

Konsekvensene av å leve i et samfunn med høyt tempo og hovedvekt i maskuline verdier, kan være et høyt stressnivå og følelsen av å aldri kunne slappe av, slitenhet og utmattelse, kronisk dårlig samvittighet, konstant sirkulerende bekymringstanker, smerter i rygg og nakke og økt forekomst av autoimmune sykdommer.

Hvorfor blir kvinner mer påvirket?

 • For kvinner er det naturlig å ha fokus på relasjoner og omsorg for andre mennesker, og det er lettere å miste seg selv og sine egne behov
 • Det forventes at kvinner ikke skal være aggressive eller uttrykke sinne, noe som kan føre til at de undertrykker sinnet og retter det mot seg selv. Dette kan lede til at kroppen går imot seg selv med autoimmune reaksjoner, interne konflikter eller et høyt stressnivå.  
 • Ubalanse i nervesystemet og økt inflammasjon, som et resultat av høyt stressnivå, kan være en av de underliggende årsakene til kroniske problemer og autoimmune tendenser.
 • Kvinner lærer ikke å være klar over og ta hensyn til sin egen syklus, som kan føre til neglisjering av egne behov, menstruasjonssmerter og selvbebreidelse over egen funksjonsevne i ulike deler av syklusen
 • De feminine egenskapene blir ikke like mye verdsatt som maskuline egenskaper. Kvinner er som regel ikke de som roper høyest og tar opp mest plass. Hvordan stå opp for deg selv? Slik at du blir sett og hørt med dine meninger og det du har på hjertet.  

reserver din plass her

Med årshjul for kvinner kan du befri deg selv fra fortidens problemer og bli bedre kjent med deg som kvinne!

Slik at du kan være en del av vårt moderne samfunnet, samtidig som du anerkjenner og verdsetter dine unike kvaliteter  – slik at du kan leve godt med deg selv, dine egenskaper og din kropp.

Forutsetningene for å kunne gjøre dette på en sunn og kjærlig måte, er å bli kjent med din virkelig arv og magi som kvinne! Da vet du hvem du virkelig er – og kan stå for dette uansett hvilken vei samfunnets vinder blåser. 

Årshjul for kvinner vil hjelpe deg å redusere ditt stressnivå, få en økt følelse av mestring og at du er bra nok, øke tilstedeværelsen i ditt liv, skape en bedre selvtillit og selvbilde, utvikle din intuisjon og komme i nærmere kontakt med deg selv.

Du vil lære kunsten å ta vare på deg selv, samtidig som du har evne til å ha fokus på relasjoner og omsorg for andre mennesker.

Kun når du tar vare på deg selv, kan du ta vare på andre. 

Hvorfor delta på denne eksklusive årstreningen?

Yasmine Gomez-Salazar og Mari Anfinsen Nilsen har samlet det beste av sin kunnskap gjennom tusenvis av timer med utdanning, kunnskap fra arbeid med klienter og studenter, samt omfattende erfaring fra egne liv.

I 2019 har du muligheten til å få denne kunnskapen på en komprimert måte, så du slipper å gjøre de samme feilene som vi har gjort! 

Du får det beste av denne unike kunnskapen, visdommen og erfaringen – slik at du kan benytte den til å skape det livet du lengter etter.

Du vil få hjelp til å bli bedre kjent med det som gjør deg unik, og hvordan du kan leve ut dette i ditt liv.

Treningen vil være eksklusiv med maks 10 deltakere. Slik at du opplever et hjertevarmt og trygt fellesskap. Når du har behov for å dele dine tanker og vise dine følelser, kan du gjøre det uten å bli dømt eller sett ned på. Det er viktig at du kan vise frem dine sår, slik at helbredelsen skjer

Hva inneholder «årshjul for kvinner»?

Treningen inneholder 4 helgeseminarer med undervisning av høy kvalitet, hvor du vil oppleve en unik kombinasjon mellom det urgamle og moderne. 

Det moderne

I det moderne møter du kunnskap, filosofi, forskning og teknologi fra den verden vi er en del av i dag.

Det er for eksempel undervisning online og kunnskap fra den verden vi er en del av i dag!

Det urgamle

Det urgamle er visdom, filosofi og metoder fra tusenvis av år gamle tradisjoner – tilpasset det moderne menneske. Når noe har vært essensielt og viktig for oss mennesker siden tidenes morgen, hvorfor ikke benytte dette til å skape et bedre liv i dag?

En kilde til visdom som mennesker alltid har benyttet, er naturen. Det er kun i den moderne verden vi forventer sommer hele året – med stadig mer produksjon og full innsats uavhengig av årstidene.   

Årshjul for kvinner hjelper deg tilbake til naturens og dine egne rytmer, slik at du kan benytte deg av de omfattende ressursene som er forbundet med de ulike årstidene. 

Det kan hjelpe deg med å komme tilbake til den du virkelig er – med bedre fysisk og mental helse, mer mening i hverdagslivet, økt følelse av lykke, en dyp tilhørighet til dine medmennesker og mer tillit til deg selv.

Gjennom det urgamle vil du oppdage mirakelkraften i deg – hvordan du kan helbrede med dine egne hender og på daglig basis behandle deg selv og de du er glad i med Rainbow Reiki®!

Dette kan hjelpe deg med å lade opp dine batterier, intensiv regenerasjon og aktivering av kroppens egne selvhelbredende krefter. 

Unik kombinasjon!

Denne unike kombinasjonen mellom det urgamle og moderne, legger til rette for at du kan oppleve målbare resultater med det du lærer gjennom denne årstreningen.

Årshjul for kvinner kan være den beste innvesteringen du gjør i ditt liv!

Hva får du som deltaker i treningen «Årshjul for kvinner?» 

4 unike helgeseminarer

 1. Rainbow Reiki® 1. Grad – oppdag mirakelkraften i deg – 14.-15. Mars 2020 (verdi 2790,-)
 2. Rainbow Reiki® 2. Grad – 25.-26. April 2020 (verdi 5790 ,-)
 3. Få livsgleden tilbake! – August 2020 (verdi 2790,-)
 4. Hemmeligheten bak nærende relasjoner – Oktober 2019 (verdi 2790,-)
 5. Bli kjent med din magi som kvinne! November 2019 (verdi 2790,-)

Sted: Grønsetveien 8, 3090 Hof

Oppfølging gjennom hele året

 • 1 GRATIS veilednings-samtale med Yasmine eller Mari – hvor du får profesjonell og målrettet veiledning tilpasset dine utfordringer (verdi 1200,-)
 • Fri deltakelse på 8 unike ritualer, slik at du kan helbrede dine sår i forbindelse med din femininitet (200×8 = verdi 1600,-)
 • Tilgang til vår facebookgruppe og 10 webinaner -i løpet av året – kun for deg som deltaker i årstreningen (400x10 = 4000,-)
 • Et hjertevarmt fellesskap hvor vi tar vare på og hjelper hverandre

Den totale VERDIEN på denne eksklusive treningen er ,- 26.750

Melde du deg nå, for du i tillegg 3 gratis veiledning med Mari eller Yasmine verdi 3000 kr.

Vårt ønske er å bringe denne verdifulle kunnskapen ut til kvinner, slik at vi sammen kan skape en bedre verden! Derfor ønsker vi å gi deg muligheten til å delta på hele årstreningen til redusert pris.

Du får nå hele årstreningen til kun 19.950,-

PS: påmelding er bindene og du får faktura på mail. Reserver din plass her

Du er hjertelig velkommen til et helt unikt år – hvor du får det beste av det vi har å tilby av kunnskap, visdom, erfaring, hjertevarmt fellesskap, intensive ritualer og magiske stunder!